Trofaste givere gir håp for flere

Vil gjerne berømme de trofaste giverne,  som gjør det mulig å gi stadig flere familier i Kamerun en vei ut av fattigdom. Åsane Rotary klubb er blant de som har støttet vår virksomhet i flere år.


Sponsorgaver

I møte hos Åsane Rotary klubb 25.juni mottok COF en rundhåndet gavesjekk på 25.000 kroner. En gave som vil gi 20-25 nye familier en mulighet til å arbeide seg ut av fattigdom ved egen innsats. Klubben har også gitt gaver flere ganger tidligere, og har bidratt til at langt flere allerede er gitt håp om en bedre fremtid.  Andre Rotary klubber og sponsorer har gjennom våre 6 år i drift bidratt til at COF har nærmere 600.000 i mikrolånkapital i Kamerun, til kontinuerlig gjenbruk i 60 lånegrupper og nærmere 700 familier. Med nye sponsorgaver vil enda flere få samme mulighet!

 

Vår faste støttemedlemmer

Takker også en rekke privatpersoner som gir et fast bidrag hver måned, som gir oss forutsigbarhet på inntektssiden. Noen gir også en ekstra gave ved høytider o.l. eller lar gaver til sine egne merkedager gå til COF istedet.  Vi setter utrolig stor pris på deres hjertelag for mennesker på den andre siden av kloden!

Et fast medlemskap hver måned vil ila ett år gi 2-6 flere familier en reell vei ut av fattigdom, avhengig av hvilke 4 ulike støtteavtaler man velger. Vi trenger stadig flere støttemedlemmer!  Alle pengene kommer direkte frem til brukerne,  og kan gjenbrukes i det uendelige.